aboutus

Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd.

Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες: Hong Xin Yan
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 25,000,000-28,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 10% - 20%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
«Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΚΑΛΩΔΊΩΝ SHENZHEN HONGYAN, ΕΠΕ», εφεξής καλούμενη το «καλώδιο Hongyan». Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1999, και βρίσκεται στην περιοχή Pingshan, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα. Έχει το βιομηχανικό πάρκο, συνολική έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των καλωδίων και των καλωδίων στη νότια Κίνα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
1) Λογική τιμή, Over-value προϊόντα, γρήγορα παράδοση, πρώτιστες υπηρεσίες.

2) ISO9001, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CB, CE, RoHS, εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, και άλλα πιστοποιητικά.
3) Ο προμηθευτής για την εταιρία κρατικού πλέγματος νότιο πλέγμα δύναμης της Κίνας, Κίνα περισσότερο από 3 έτη.
4) Πρόσβαση σε 2 οδούς ταχείας κυκλοφορίας μέσα σε 15 λεπτά, στον αερολιμένα Shenzhen ή το θαλάσσιο λιμένα μέσα σε 1,5 ώρες.
5) 2 επαγγελματικοί μηχανικοί, 8 αυστηρό QC προσωπικό, συμπληρώνουν συνολικά 208 έμπειρους εργαζομένους.
6) Γνωστός με τα διεθνή πρότυπα, όπως το ΜΒ, JB, το IEC, AS/NZS, οι BS, VDE, TüV, UL και άλλα πρότυπα Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών του διάφορων καλωδίου και των καλωδίων.

 

Κίνα Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1) Γυμνοί αγωγοί: Γυμνά καλώδια χαλκού, γυμνά καλώδια αργιλίου.
2) Ηλεκτρικό καλώδιο: 450/750V και κάτω από μονωμένα τα PVC ηλεκτρικά καλώδια.
3) Καλώδια τροφοδοσίας χαμηλής τάσης: 0.6/1kV PVC ή μονωμένα XLPE καλώδια τροφοδοσίας.
4) Μέσα καλώδια τροφοδοσίας τάσης: 8.7/15kV, 26/35kV, και άλλα.
6) Καλώδια ελέγχου: KVV, KVVR, KVVP, KVVP2, KVVP2-22, ΚΎΠΡΟΣ, SY, YY, LIYCY ΚΑΙ ΆΛΛΑ.
7) Υπερυψωμένα καλώδια: Καλώδια ABC, καλώδια AAC, καλώδια AAAC, καλώδια ACSR, JKYJV, JKLYJ, και άλλα.
8) Μονωμένα μετάλλευμα καλώδια τροφοδοσίας, πυρκαγιά - καλώδια καθυστερούντω, πυρίμαχα καλώδια, καλώδια LSZH, καλώδια RoHs, και καλώδια προστασίας του περιβάλλοντος.

9) Άλλα ειδικά καλώδια και καλώδια: Τα προκατασκευασμένα καλώδια κλάδων, διασυνδεμένα ακτινοβολία καλώδια, ζάρωσαν τα θωρακισμένα καλώδια αργιλίου, τα λαστιχένια καλώδια και άλλα καλώδιο και καλώδια.

10) Καλώδια επικοινωνίας: Καλώδια δικτύων, τηλεφωνικά καλώδια, ομοαξονικά καλώδια, καλώδια ομιλητών.

 

ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Shenzhen Hongyan: Εστίαση στην ποιότητα, πρώτιστη υπηρεσία.

Shenzhen Hongyan: Η ποιότητα είναι ψυχή, αξιόπιστη είναι η ζωή.

Shenzhen Hongyan: Το καλό υλικό, λογικό βάρος, αρκετό μήκος, γνωστό εμπορικό σήμα κερδίζει την εμπιστοσύνη σας.

 Το Shenzhen Hongyan, είναι η βάση παραγωγής, η υπερπόντια αποθήκη εμπορευμάτων, ο σύμβουλος αγορών, ο βοηθός πωλήσεών σας στο καλώδιο και βιομηχανία καλωδίων.

 

Κίνα Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

Επιστολή της υποχρέωσης για την ποιότητα των προϊόντων

 

«Η Co. βιομηχανίας καλωδίων Shenzhen Hongyan, ΕΠΕ» (το εμπορικό σήμα είναι «η Hong Xin Yan»), καθιερώθηκε το 1999, δεδομένου ότι καθιέρωσε, η επιχείρηση εκτελεί πάντα τη «ανάπτυξη βασισμένη στην επιστήμη & την τεχνολογία, επιβίωση βασισμένη στην ποιότητα, αγορά βασισμένη στη φήμη, αποδοτικότητα βασισμένη πολιτική διοικητικών» επιχειρήσεων υποστηρίζοντας «ο πελάτης πρώτα, το πνεύμα τελειότητας αναζήτησης» της επιχείρησης, για να επωμιστεί την ιστορική ευθύνη των «νέων ιδεών, νέες ευκαιρίες, νέες προκλήσεις» που εμπιστεύονται σε μας μέχρι τους μεγάλους χρόνους, δεν ξεχνά την αρχική πρόθεση, και προσπαθεί για την τελειότητα να χτίσει «Shenzhen Hongyan» σε ένα διάσημο εμπορικό σήμα και έναν ΤΟΠ κατασκευαστή στο καλώδιο και τη βιομηχανία καλωδίων στον κόσμο.

 

Κίνα Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, προκειμένου να αφεθούν οι πελάτες να αισθανθούν ασφαλείς να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα καλωδίων μας, «Co. βιομηχανίας καλωδίων Shenzhen Hongyan, ΕΠΕ» με το παρόν έγγραφο κάνουμε να ακολουθήσουμε την υπόσχεση:

1. Το Shenzhen Hongyan εγγυάται ότι τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, τα διεθνή πρότυπα, τα επιχειρηματικά πρότυπα ή τις απαιτήσεις πελατών.

 

2. Το Shenzhen Hongyan υπόσχεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις, συσκευασία και παραδίδει τα προϊόντα σύμφωνα με τη σύμβαση πωλήσεων ή την απαίτηση πελατών.

 

3. Το Shenzhen Hongyan έχει ένα ισχυρό σχέδιο, έρευνα, ανάπτυξη και η ικανότητα παραγωγής, είναι πρόθυμη να παρέχει σε σας τα προσαρμοσμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες cOem & OBM.

 

4. Το Shenzhen Hongyan μπορεί να παρέχει τις ελεύθερες τεχνικές διαβουλεύσεις, τις οδηγίες κατασκευής και άλλες υπηρεσίες.

 

5. Το Shenzhen Hongyan μπορεί να παρέχει την υπηρεσία καθοδήγησης κατασκευής και εγκαταστάσεων στην περιοχή.

 

6. Στο πλαίσιο του κανονικού εργασιακού περιβάλλοντος και των λειτουργούντων όρων, η περίοδος εξουσιοδότησης Shenzhen Hongyan είναι ένα έτος, και η ζωή υπηρεσιών του καλωδίου είναι πάνω από 30 έτη. Εάν το ατύχημα ποιότητας ή ασφάλειας προκαλείται από το ποιοτικό πρόβλημα των προϊόντων μας, Shenzhen Hongyan θα τους αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει το συντομότερο δυνατό, και θα αντέξει τις σχετικές δαπάνες προκαλούμενες με αυτόν τον τρόπο.

 

7. Εάν τα προϊόντα μας να έχει οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, κατόπιν Shenzhen Hongyan θα παράσχει την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία εάν διαθέσιμο, μόλις λαμβάνουμε το τηλέφωνο, το fax ή άλλα αρχεία από τους πελάτες, εάν η περιοχή στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ, μπορούμε να φθάσουμε στην περιοχή μέσα σε 24 ώρες εάν η περιοχή στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, μπορούμε να φθάσουμε στην περιοχή μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες εάν η περιοχή μέσα έξω από την Κίνα, μπορούμε να φθάσουμε στην περιοχή μέσα σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.

 

8. Το Shenzhen Hongyan έχει χτίσει το τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, έχει μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, όλο το προσωπικό είναι από το τμήμα ανάπτυξης Ε&Α τεχνολογίας, το κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης, το τμήμα παραγωγής, το γενικό διοικητικό τμήμα και το τμήμα πωλήσεων (συμπεριλαμβανομένου του τμήματος διεθνούς εμπορίου), το «χρυσό φλυτζάνι και το ασημένιο φλυτζάνι δεν είναι τόσο καλά όπως η φήμη των πελατών», όλα είναι για τον πελάτη όλη στους πελάτες, Shenzhen Hongyan θα δοκιμάσει το καλύτερό μας για να παρέχει τα over-value προϊόντα και θερμά την υπηρεσία στους πελάτες.

Με το παρόν έγγραφο δηλώνουμε ότι οι ανωτέρω πληροφορίες ισχύουν αληθινές και, και είμαστε πρόθυμοι να αντέξουμε τα οικονομικά και νομικά στοιχεία του παθητικού που προκύπτουν απ' αυτό.

Κίνα Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας