products

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Πόλη Shenzhen, Κίνα.
Μάρκα: Hongyan, Hong Xin Yan
Πιστοποίηση: ISO, CE, CCC, RoHS, TÜV.
Αριθμό μοντέλου: Μεταβλητά καλώδια συχνότητας VFD
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μέτρα κάθε μέγεθος/προδιαγραφή σε μια διαταγή.
Τιμή: USD5.89 per meters.
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο τύμπανο με το IPPC σύμφωνα με την πολιτική ISPM 15, ή άλλα τύπος συσκευασίας σύμφωνα με το αί
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες μόλις λάβαμε την κατάθεση.
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3.000 μέτρα την εβδομάδα.
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Μεταβλητά καλώδια και καλώδια συχνότητας VFD με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση Λέξεις κλειδιά προϊόντων: Καλώδια συχνότητας VFD, καλώδια μετατροπής συχνότητας, καλώδια μετασχηματιστών συχνότητας, καλώδια μ
Αγωγός προϊόντων: Καθαρό ανοπτημένο καλώδιο χαλκού, στερεά κατηγορία 1, κατηγορία 2 σκελών, ή εύκαμπτη κατηγορία 5 σκε Μονωμένο υλικό: PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο), XLPE (διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο), ή LSZH (χαμηλό καπνίζοντας μηδέν αλό
Μονωμένο χρώμα: Κόκκινος, κίτρινος, μπλε, πράσινος, μαύρος, καφετής, κίτρινος/πράσινος, φυσικός, ή άλλοι. Υλικό θηκών: PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο), ή LSZH (χαμηλό καπνίζοντας μηδέν αλόγονο).
Ποσοστό τάσης: 450/750V, 0.6/1kV, ή άλλα (U0/U). Πρότυπα παραγωγής: GB/T 12706, IEC 60502, ή σύμφωνα με το αίτημα πελατών.
μέγεθος προϊόντων: 16--300 mm2 Χρώμα θηκών: Ο Μαύρος, ή άλλοι σύμφωνα με το αίτημα πελατών.
Αριθ. των πυρήνων: 3C + 3E.
Υψηλό φως:

IEC60502 Customized Wire And Cables

,

IEC 60502 750V shielded vfd cable

,

IEC60502 750V vfd Wire Cables


Περιγραφή προϊόντων

Μεταβλητά καλώδια και καλώδια συχνότητας VFD

με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση.

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα μεταβλητά καλώδια και τα καλώδια συχνότητας VFD με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση, η δομή του καλωδίου μετατροπής συχνότητας περιλαμβάνουν τρία καλώδια μόνωσης κύριων γραμμών και τρία μηά μονωμένα καλώδια γραμμών. Το εσωτερικό στρώμα τυλίγματος, το στρώμα ταινιών χαλκού, το εξωτερικό στρώμα επένδυσης τυλίγματος και το εξωτερικό στρώμα θηκών τίθενται έξω από τη γραμμή μόνωσης κύριων γραμμών και η μηά γραμμή μόνωσης γραμμών για να διαμορφώσει με τη σειρά τη δομή 3 + 3 πυρήνων, που κάνει το καλώδιο να έχει την ισχυρή αντίσταση τάσης, μπορεί να αντισταθεί την τάση σφυγμού μετατροπής μεγάλης της συχνής συχνότητας, και έχει καλή επίδραση προστασίας στις ηλεκτρικές συσκευές μετατροπής συχνότητας.

 

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΆ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Καλώδια συχνότητας VFD, καλώδια μετατροπής συχνότητας, καλώδια μετασχηματιστών συχνότητας, καλώδια μετατροπέων συχνότητας.

 

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 0

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  

Τα μεταβλητά καλώδια και τα καλώδια συχνότητας VFD με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση, αυτό χρησιμοποιούνται κυρίως για τη σύνδεση μεταξύ της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής συχνότητας και της μεταβλητής μηχανής συχνότητας, καθώς επίσης και στις γραμμές μετάδοσης ισχύος και διανομής με την εκτιμημένη τάση 1kV και κατωτέρω. Μπορεί να κρατήσει το μετατροπέα συχνότητας σε κανονική λειτουργία χωρίς ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη ηλεκτρική δύναμη, την προστασία του περιβάλλοντος, το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, το ανθρακωρυχείο, το σιδηρόδρομο, το φαρμακείο, τον εξοπλισμό μεταλλείας, τη μεταλλουργία και το χάλυβα, την επικοινωνία δικτύων, την κατασκευή εξοπλισμού, τη βιομηχανία χαρτιού και άλλες βιομηχανίες.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα μεταβλητά καλώδια και τα καλώδια συχνότητας VFD με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση, αυτό έχουν το κάτωθι χαρακτηριστικό:

1. Η επιρροή της τάσης σφυγμού στη μόνωση: η σειρά κανονισμού συχνότητας της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής συχνότητας είναι ευρεία. Κανένα θέμα η συχνότητα δεν είναι υψηλό ή χαμηλός, έχει ένα κύριο σχεδιάγραμμα κυματοειδούς συχνότητας, το οποίο περιέχει πολλές high-order αρμονικές. Σαν με τρέχοντα κύματα, μετά από την πολλαπλάσια αντανάκλαση, το superposition εύρους μπορεί να φθάσει αρκετές φορές της τάσης εργασίας. Όσο μακρύτερο το καλώδιο είναι, τόσο υψηλότερο το εύρος είναι. Εάν ο παράγοντας ασφάλειας μόνωσης καλωδίων δεν είναι υψηλός, μπορεί να αναλύσει.

 

2. Το σώμα καλωδίων εκπέμπει το ηλεκτρομαγνητικό κύμα στο εξωτερικό: γενικά, οι οικιακές συσκευές μετατροπής συχνότητας είναι μονοφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με το σύντομο μήκος και τη μικρή ισχύ. Η μεταβλητή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας, το συνδέοντας καλώδιο και η μηχανή μετατροπής συχνότητας τίθενται ως στόχος στο κοχύλι μετάλλων να καταστείλουν την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή κυμάτων. Εντούτοις, στο βιομηχανικό τομέα, η δύναμη μηχανών είναι μεγάλη, και το μήκος του καλωδίου που συνδέει τη μεταβλητή μηχανή συχνότητας και τη μεταβλητή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας είναι μακροχρόνιο. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, το καλώδιο είναι αποτελεσματικός μεταφορέας για το υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικό κύμα που διαβιβάζει εξωτερικά, το οποίο θα προκαλέσει τη μεγάλη παρέμβαση στην επικοινωνία ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στις περιβάλλουσες περιοχές, και μερικές φορές η κατάσταση είναι σοβαρότερη, το οποίο καλείται περιβαλλοντική ρύπανση του ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

 

3. Superposition του ουδέτερου ρεύματος γραμμών: σε ένα πλήρες τριφασικό ημιτονοειδές σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, όταν ισορροπείται το τριφασικό ρεύμα, το ουδέτερο ρεύμα γραμμών είναι μηδέν. Εάν η τρίτη αρμονική εμφανίζεται, το τρέχον συστατικό της τρίτης αρμονικής δεν έχει καμία διαφορά φάσης στην ουδέτερη γραμμή, έτσι το άμεσο τμήμα superposition είναι τρεις φορές. Εάν τα αρχικά αντικείμενα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της μετατροπής συχνότητας είναι τρεις μονοφασικές μεταβλητές μηχανές συχνότητας, και η τριφασική διανομή δύναμης είναι ισορροπημένη, το ουδέτερο ρεύμα γραμμών είναι μεγαλύτερο, και η ουδέτερη διατομή γραμμών δεν πρέπει να είναι λιγότερο από τη διατομή φάσης.

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 1

ΔΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  
Στοιχείο αριθ.

Περιγραφή των προϊόντων

 

Όνομα προϊόντων

Μεταβλητά καλώδια και καλώδια συχνότητας VFD με τη χαμηλή τάση ή τη μέση τάση.

 
Υλικό αγωγών Καθαρά ανοπτημένα καλώδια χαλκού, κατηγορία 2 σκελών, ή εύκαμπτη κατηγορία 5 σκελών.
Υλικό μόνωσης

PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο), XLPE (διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο),

ή LSZH (χαμηλό καπνίζοντας μηδέν αλόγονο).

Χρώμα μόνωσης Κόκκινος, κίτρινος, μπλε, πράσινος, μαύρος, καφετής, κίτρινος/πράσινος, φυσικός, ή άλλοι.
 Υλικό θηκών  LSZH (χαμηλό καπνίζοντας μηδέν αλόγονο).
Χρώμα θηκών Ο Μαύρος, ή άλλοι.
Αριθ. των πυρήνων 3C + 3E, ή άλλα σύμφωνα με το αίτημα πελατών.
Ποσοστό τάσης 450/750V, 0.6/1kV, ή άλλα (U0/U).
Πρότυπα παραγωγής

GB/T 12706-2020, IEC 60502, ή σύμφωνα με το αίτημα πελατών.

 
Θερμοκρασία εργασίας -15℃~+90℃
Θερμοκρασία εγκατάστασης 0℃~40℃
Ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα 20 Χ Ο. Δ.
 Τύπος προϊόντων

 BPVVPBPVVP2, BPVVPP2, BPVVP3, BPYJVP, BPYJVP2, BPYJVPP2, BPYJVP3, BPYJPVP, BPYJPVP2,

 

BPYJP2VP2, BPYJP2VP, BPYJVP2Π, BPYJP3VP, BPYJP3VP2, ZR-BPYJVP, ZR-BPYJVP1, ZR-BPYJVP1-2, WDZ-BPYJYP, WDZ-YJYP1, WDZ-YJYP2.

  

                

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

-Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι μόνο για σας αναφορά, παρακαλώ αναφέρετε τις ακριβείς τεχνικές παραμέτρους σύμφωνα με το πραγματικό προϊόν.

-Η υπηρεσία cOem ή OBM θα γίνει αποδεκτή, αλλά ο πελάτης πρέπει να παρασχεθεί την επιστολή έγκρισης σε μας εκ των προτέρων, και η επιστολή έγκρισης πρέπει να ισχύσει αληθινή και.

-Shenzhen Hongyan: Εστίαση στην ποιότητα, πρώτιστη υπηρεσία.

-Shenzhen Hongyan: Είναι η βάση παραγωγής σας, υπερπόντια αποθήκη εμπορευμάτων, αγορά Consulant, που εμπορεύεται το βοηθό στο καλώδιο και τη βιομηχανία καλωδίων.

 

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 2

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 3

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 6 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

1) Λογική τιμή, Over-value προϊόντα, γρήγορα παράδοση, πρώτιστες υπηρεσίες.

2) ISO9001, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CB, CE, RoHS, εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, και άλλα πιστοποιητικά.
3) Ο προμηθευτής για την εταιρία κρατικού πλέγματος νότιο πλέγμα δύναμης της Κίνας, Κίνα περισσότερο από 3 έτη.
4) Πρόσβαση σε 2 οδούς ταχείας κυκλοφορίας μέσα σε 15 λεπτά, στον αερολιμένα Shenzhen ή το θαλάσσιο λιμένα μέσα σε 1,5 ώρες.
5) 2 επαγγελματικοί μηχανικοί, 8 αυστηρό QC προσωπικό, συμπληρώνουν συνολικά 208 έμπειρους εργαζομένους.
6) Γνωστός με τα διεθνή πρότυπα, όπως το ΜΒ, JB, το IEC, AS/NZS, οι BS, VDE, TüV, UL και άλλα πρότυπα Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών του διάφορων καλωδίου και των καλωδίων.

 

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 5

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 6

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 7

 

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 10 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 9

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

IEC60502 450/προστατευμένα 750V vfd προσαρμοσμένα καλώδιο και καλώδια 10

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 15 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

 

ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΆΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 16 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 17 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 H05v-u στερεά καλώδιο και καλώδια 18 μη-θηκών πυρήνων αγωγών του h07v-u BV ενιαία ηλεκτρικά

 

FAQ

1. Είστε ο κατασκευαστής ή η εμπορική επιχείρηση;

Η Co. βιομηχανίας καλωδίων Hongyan Shenzhen, ΕΠΕ, είναι ο επαγγελματίας στο καλώδιο και κατασκευαστής καλωδίων. Μπορούμε να ελέγξουμε τη διαταγή σας από την πρώτη αρχή στην τελευταία. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, επι:λέγω σας επάνω στον αερολιμένα Shenzhen ή το μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό.

2. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να εξετάσω την ποιότητά σας;
Το Shenzhen Hongyan μπορεί να παρέχει το ελεύθερο δείγμα σε σας, αλλά θα πληρώσετε τις σαφείς δαπάνες.

3. Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας;
Για το ηλεκτρικό καλώδιο, το MOQ είναι 3000 μέτρα για το καλώδιο τροφοδοσίας, το MOQ είναι 200 μέτρα από τα cources, το MOQ μπορεί να συζητηθεί. Αλλά προκειμένου να κερδηθούν διάστημα και κόστος αποστολών για σας, προτείνουμε ότι το MOQ των ηλεκτρικών καλωδίων πρέπει να είναι περισσότερα από 5000 μέτρα, και το MOQ του καλωδίου τροφοδοσίας πρέπει να είναι περισσότερα από 500 μέτρα.

4. Μπορώ να πάρω μια έκπτωση;
Εξαρτάται από την ποσότητά σας, μπορούμε να κάνουμε μια έκπτωση και να αντέξουμε οικονομικά το φορτίο. Παρακαλώ ευγενικά μας ελάτε σε επαφή με.

5. Η επιχείρησή σας δέχεται την παραγωγή cOem;
Ναι, θα μπορούσε να τυπώσει το όνομα επιχείρησής σας, εμείς ακόμη και συνήθεια η ποιοτική κάρτα για να προαγάγει την επιχείρησή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Daniel Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613530277498

WhatsApp : +008613530277498